Continguts i legal

Serveis de redacció de qualitat

L’objectiu d’Erigin és oferir contingut original i d’alta qualitat als clients. A Erigin, us oferim els millors serveis de redacció de qualitat a un preu assequible.

Quan necessiteu crear contingut per al vostre bloc, el lloc web de la seva empresa o altres publicacions, pot estalviar temps i crear un millor contingut contractant al nostre redactor professional extern.

Contingut SEO personalitzat

Cada contingut que produïm està dissenyat tenint en compte el SEO i està escrit amb les darreres millors pràctiques en ment. Això vol dir que el seu lloc web obtindrà més trànsit i millors classificacions en els motors de cerca.

Servei especialitzat de RGPD i LOPD

Erigin és una empresa que ofereix una solució personalitzada ia mida per a la protecció legal de la seva empresa i la nova botiga virtual, amb l’anàlisi de riscos potencials i tractament de dades.

Textos legals a la teva mida

Un servei personalitzat amb textos per al compliment de protecció de dades (RGPD, LOPD-GDD) i comerç electrònic (LSSICE): Avís Legal, Política de Privadesa i Política de Cookies. Amb Erigin, podrà complir amb tots els requisits legals aplicables a través dels millors plugins a WordPress i mòduls a PrestaShop de control automàtic de Cookies.

Tranquil·litat a través de la seguretat

L’anàlisi de riscos és fonamental per evitar sorpreses desagradables. El nostre assessor legal treballarà en el vostre projecte i us proporcionarà la informació necessària per planificar i implementar les vostres mesures de protecció.

Amb les funcions legals d’Erigin, obté protecció contra possibles demandes o multes en complir totes les obligacions legals necessàries.

    Rebre més informació d'aquest servei: