Manteniment Professional de WordPress: Protegeix la teva Web

En un món digital en constant evolució, mantenir el teu lloc web actualitzat i segur és crucial. A Erigin, ens especialitzem en proporcionar serveis de manteniment professional de WordPress per garantir que el teu lloc web funcioni de manera eficient i estigui protegit contra amenaces externes.

Per què és Essencial el Manteniment Professional de WordPress?

WordPress és una plataforma popular per a la creació de llocs web, però com qualsevol altre software, necessita un manteniment regular per garantir el seu rendiment òptim. Actualitzacions regulars, còpies de seguretat i mesures de seguretat són essencials per evitar problemes com ara errors, atacs de hackers i pèrdua de dades.

A través dels nostres serveis de manteniment, t’ajudem a:

  • Mantenir el teu lloc web actualitzat: Ens encarreguem de les actualitzacions de WordPress i les extensions (plugins), així com de les actualitzacions del framework o plantilla del teu lloc web.
  • Revisar incompatibilitats: Revisem i resolem qualsevol incompatibilitat que pugui sorgir entre les diferents extensions i la versió actual de WordPress.
  • Optimització de la Base de Dades: Optimitzem la base de dades del teu lloc web per millorar la seva velocitat i rendiment.
  • Auditories Periòdiques de Seguretat: Realitzem revisions periòdiques per detectar i solucionar possibles vulnerabilitats de seguretat en el teu lloc web.

Serveis Personalitzats per a Cada Necessitat

Entenem que cada lloc web és únic i, per tant, oferim paquets personalitzats per satisfer les necessitats específiques de cada client. Des del paquet Bàsic fins al Professional, oferim una gamma completa de serveis que inclouen suport i assessorament via email, interlocució amb l’empresa d’allotjament web, neteja de contingut brossa, informes periòdics i molt més.

Experiència Reconeguda en el Manteniment de WordPress

La nostra empresa de manteniment de WordPress es dedica a oferir serveis de cura i optimització per a llocs web creats amb la plataforma WordPress. Com a experts en WordPress, proporcionem suport tècnic especialitzat, resolució de problemes tècnics, optimització de velocitat, monitorització de seguretat i protecció contra hackers entre molts altres serveis destinats a millorar el rendiment i la seguretat del teu lloc w​eb.

A Erigin, ens apassiona ajudar-te a aconseguir els teus objectius en línia, garantint que el teu lloc web estigui sempre en les millors condicions possibles. Amb els nostres serveis de manteniment de WordPress, pots estar tranquil·litzat sabent que el teu lloc web està en bones mans.

Manteniment Professional de WordPress

 

Tarifes de Manteniment WordPress

Oferim diversos paquets de manteniment per adaptar-nos a les necessitats i al pressupost de cada client. Descobreix les nostres tarifes i troba el paquet que millor s’adapta a tu:

MINIBÀSICAVANÇAT
19€/mes39€/mes69€/mes
Actualitzacions
(WordPress, plugins i temes)
*llicències de plugins i temes
Gestió de còpies de seguretat
Paquet de llicències WordPress
Actualitzacions
(WordPress, plugins i temes)
Gestió d’incidències hosting
Gestió de còpies de seguretat
Securització de WordPress
Verificació de formularis web
Resolució de dubtes
Paquet de llicències WordPress
Actualitzacions
(WordPress, plugins i temes)
Gestió d’incidències hosting
Gestió de còpies de seguretat
Securització de WordPress
Accelerador de pàgines i servidor
Informe mensual
Verificació de formularis web
Resolució de dubtes
Paquet de llicències WordPress
Paquet de llicències WordPress: 

GeneratePress i Generateblocks Pro, WPML, Astra PRO, WPRocket, ACF PRO, Snapchot PRO, PowerPack Beaver Builder, Smush PRO,...

*Paquet de llicències valorat en 450€/any

La facturació de les nostres contractes és trimestral. Sense permanència ni quota d’alta!

CONTACTA’NS

Encara no has utilitzat el teu Kit Digital?

Preguntes Freqüents (FAQ)

Com es realitzen les actualitzacions del lloc web?

Les actualitzacions es realitzen de manera programada per evitar interrupcions durant les hores de major tràfic. En cas de requerir actualitzacions urgents per raons de seguretat, es realitzaran immediatament.

Com es gestionen les còpies de seguretat?

Les còpies de seguretat es realitzen de manera periòdica i es desen a un lloc segur. En cas de pèrdua de dades, oferim serveis de restauració per recuperar el teu lloc web al seu estat anterior.

Què inclou el paquet de llicències WordPress?

El paquet de llicències inclou accés a temes i plugins premium que potencien les funcionalitats i el disseny del teu lloc web.

Què passa si necessito suport tècnic fora de les hores d’oficina?

Oferim suport tècnic 24/7 per assegurar-nos que el teu lloc web està operatiu i segur en tot moment.

 

 

 

    Rebre més informació d'aquest servei: