Plataforma d’E-mail Marketing Professional: Maximitza el ROI

Descobreix la nostra Plataforma d’E-mail Marketing Professional

Benvinguts a la nostra plataforma d’E-mail Marketing, l’eina perfecta per a empreses que busquen connectar-se amb els seus clients d’una manera personalitzada i eficaç. Com a empresa de màrqueting líder, ens dediquem a proporcionar solucions d’E-mail Marketing que no només augmenten l’engagement amb els vostres clients, sinó que també impulsen les conversions i maximitzen el ROI.

Característiques Destacades

La nostra eina d’E-mail Marketing està dissenyada per adaptar-se a les necessitats de qualsevol negoci, gran o petit. Aquí hi ha algunes de les característiques que ens fan destacar de la competència:

 • Enviaments Massius Controlats: Amb capacitat per a enviaments de fins a 10.000 correus electrònics al mes, garantim una entrega eficaç a les busties de correu dels vostres clients sense caure en el spam.
 • Gestió de Contactes Intuitiva: Gestioneu les vostres llistes de contactes de manera fàcil i eficient amb les nostres eines de segmentació i etiquetatge.
 • Automatització Avançada: Estalvieu temps i esforç amb les nostres funcions d’automatització que permeten programar campanyes de correu electrònic, seguir les conversions i molt més.
 • Disseny Personalitzable: Creeu campanyes de correu electrònic visuals amb més de 60 plantilles pre-dissenyades o personalitzeu el vostre propi disseny per reflectir la marca de la vostra empresa.
 • Optimització per a Mòbils: Totes les nostres plantilles estan optimitzades per a mòbils, assegurant que els vostres correus electrònics es vegin bé en qualsevol dispositiu.

Control complet de campanyes

Amb la nostra eina d’E-mail Marketing, teniu el control complet sobre les vostres campanyes de correu electrònic, amb totes les eines i el suport necessari per assolir els vostres objectius de màrqueting. Descobriu com podem ajudar-vos a augmentar les vostres conversions i construir relacions duradores amb els vostres clients.

Plataforma d'E-mail Marketing Professional

Beneficis de l’E-mail Marketing

L’e-mail marketing és una eina potent per a cultivar relacions amb els teus clients, comprendre millor les seves necessitats i, en última instància, augmentar les teves vendes. Alguns dels beneficis inclouen:

 • Comunicació Directa: Connecta amb els teus clients directament a les seves busties de correu electrònic, proporcionant un canal de comunicació directe i personalitzat.
 • Cost-Efectivitat: Redueix les despeses de màrqueting mentre arribes a una audiència més àmplia.
 • Segmentació Avançada: Envia missatges específics a segments de la teva audiència per a millorar la relevància i la resposta.
 • Anàlisi i Mesurament: Accés a dades valuoses sobre l’eficàcia de les teves campanyes per a prendre decisions més informades.
 • Retenció de Clients: Mantén als teus clients informats i compromesos amb la teva marca.

 

Tarifes i Serveis

Descobreix les nostres tarifes flexibles i troba el pla perfecte per a les necessitats del teu negoci:

BÀSICAVANÇAT
19€/mes29€/mes
5.000 e-mails/mes
Contactes i llistes de contactes il·limitades
Segmentació i etiquetes per contactes
Automatització d’enviaments
Formulàris opt-in per integració a web
Pop up’s opt-in per a web
Més de 60 plantilles pre-dissenyades
10.000 e-mails/mes
Contactes i llistes de contactes il·limitades
Segmentació i etiquetes per contactes
Automatització d’enviaments
Formulàris opt-in per integració a web
Pop up’s opt-in per a web
Més de 60 plantilles pre-dissenyades

La facturació dels nostres contractes és anual.

CONTACTA’NS

Encara no has utilitzat el teu Kit Digital?

Preguntes Freqüents (FAQ)

Quina diferència hi ha entre el Pla Bàsic i el Pla Avançat?

El Pla Bàsic està dissenyat per a petites empreses amb necessitats d’enviament de correu electrònic més baixes, mentre que el Pla Avançat ofereix una capacitat d’enviament més gran per a empreses de mida mitjana.

Com puc accedir a les plantilles pre-dissenyades?

Des del teu panell de control, podràs accedir a la secció de plantilles on trobaràs més de 60 dissenys pre-fets per a començar a crear les teves campanyes de correu electrònic.

Puc importar les meves pròpies llistes de contactes?

Sí, és molt fàcil importar les teves llistes de contactes existents a la nostra plataforma. Oferim suport per a múltiples formats de fitxer.

Què passa si supero el límit d’e-mails del meu pla?

Si superes el límit d’e-mails del teu pla en un mes determinat, pots contactar amb el nostre equip de suport per a discutir les opcions disponibles.

Oferiu capacitació o recursos per a aprendre a utilitzar la plataforma?

Sí, oferim una varietat de recursos educatius, incloent tutorials en vídeo, guies i un centre d’ajuda en línia per a ajudar-te a treure el màxim profit de la nostra eina d’E-mail Marketing.

Com puc mesurar l’èxit de les meves campanyes de correu electrònic?

La nostra plataforma proporciona eines d’anàlisi detallades que et permeten seguir les metriques clau com ara les taxes d’obertura, les taxes de clics i molt més, per a avaluar l’èxit de les teves campanyes.

 

 

 

  Rebre més informació d'aquest servei: